VEGĀNU
Vegāniskās ābolu pankūkas.

Nepieciešāmas sastāvdaļas:
3 sarkani āboli
200 g speltas miltu
1 ēd. k. cepamā pulvera
1/2 ēd. k. kanēļa
1 tējk. sāls
300 ml Alpro This is Not M*lk 1,8% dzēriena
2 ēd. k. olīveļļas
Kļavu sīrups pasniegšanai
Pagatavošana (apm. 40 min)

1. Uz parastās rīves sarīvē divus ābolus. Trešajam izņem serdi un smalki sagriez.
2. Sausās sastāvdaļas liec bļodā, izmantojot sietu. Nevienam nepatīk kunkuļi! Pievieno Alpro This is Not M*lk dzērienu, olīveļļu un rīvētu ābolu. Sakul, līdz viss labi sajaucies.
3. Uz vidējas uguns uzkarsē viegli ieeļļotu pannu. Ielej pannā apmēram 2 ēdamkarotes mīklas un uzliec pa virsu ābolu šķēli. Atkārto, līdz panna ir pilna. Cep 1-2 minūtes, līdz pamatne ir sastingusi un pa virsu parādās burbuļi. Apgriez mazās pankūkas un minūti cep otru pusi. Turpini gatavot, līdz visa mīkla ir beigusies.
4. Pasniedz siltas ar bagātīgi pārklātu kļavu sīrupu (un papildus sasmalcinātu ābolu, ja vēlies).
Lai labi garšo!
Vegāniska franču grauzdiņa vafele.

Nepieciešāmas sastāvdaļas:
Augu izcelsmes eļļa izsmidzināšanai
4 šķēles pilngraudu maizes
120 ml Alpro Auzu dzēriena
1 paciņa olu krēma pulvera (50 g)
1 tējk. "Pumpkin spice" garšvielu vai jebkuru citu garšvielu pēc izvēles
3 ēd. k. kļavu sīrupa + papildus daudzums pasniegšanai
Pasniegšanai:
Alpro augu izcelsmes alternatīva jogurtam
Augļi pēc izvēles
Pagatavošana (apm. 15 min)
